Brolægning

Drømmer du om en ny flot indkørsel i brosten, eller skal byens gågade have ny belægning, kan Entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S løse opgaven.

Vi har gennem flere år udført brolægning for både private, erhverv samt det offentlige, og den erfaring gør, at vi kan garantere et kvalitetsresultat.

Fremtidssikret brolægning

En høj og gennemgående kvalitet i brolægningen har altid været et kendetegn for os, hvad enten det er en lille havegang eller et stort parkareal. På den måde sørger vi for en fremtidssikret løsning, der også om mange år er flot og funktionel.

Vi kan blandt andet tilbyde brolægningsarbejde til:

  • Indkørsler
  • Torve
  • Fortove
  • Parkanlæg
  • Gågader
  • Haver
  • Og meget andet

Alle materialer

Der findes et væld af muligheder inden for forskellige belægningstyper, og uanset hvilke materialer, I foretrækker, har vi ekspertisen til at udføre arbejdet.

​Kontakt os for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud på brolægning i Varde/ Esbjerg eller andre byer i Vest-, Sønder- og Midtjylland.

Kontaktinformationer

Entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S

Aut. Kloakmester

Ortenvej 81     Hj. Landevej 111

6800 Varde     6710 Esbjerg V

Telefon:     7522 3998

E-mail:       schantz@schantz.dk

CVR-nr: 24240797


Kontakt angående brolægning:

Peter Jørgensen
Tlf. 23324601
E-mail: peter@schantz.dk

Vi bliver kontrolleret

Schantz Byg A/S benytter kvalitetstyrings systemet gennem Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig, at vi leverer en høj kvalitet i vores arbejde.​

Vi er medlem af Byg Garanti

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

Vi har en grøn smiley

Vi har nemlig ikke noget udestående med Arbejdstilsynet. En virksomhed kan kun få en grøn smiley, hvis det væsentlige arbejdsmiljø er gennemgået.

© Copyright 2017 - HUKMedia.dk i Varde - www.hukmedia.dk