Køreplader

Ved gravearbejde og andre entreprenøropgaver, hvor huller skal tildækkes midlertidigt for at gøre det muligt og ikke mindst forsvarligt for både maskiner og mennesker at færdes der, kan vi være behjælpelige med levering og udlægning af køreplader.

Entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S råder over godt 300 køreplader i jern samt 230 køreplader i plastik, som vi udlejer til byggepladser – eller hvor I måtte have brug for dem.

Levering af jernplader

Jernpladerne er tunge, og det kræver en specialklo til evering, udlægning og afhentning dem. Denne del forestår vi naturligvis med vores udstyr og maskiner.

Du er i hvert fald garanteret solide køreplader, der kan holde til enorm vægt, hvorfor de er velegnede til byggepladser og andre steder, hvor tunge maskiner skal kunne køre.

Håndtering af plastikplader

I forhold til jernpladerne er plastikpladerne lettere, hvilket gør dem mere håndterbare, og der kræves ikke specialmaskiner og -udstyr til levering og udlægning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på leje af køreplader i jern eller plastik, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi dækker det meste af Midt-, Vest- og Sønderjylland fra adresserne i Varde og Esbjerg Kommune.

Kontaktinformationer

Entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S

Aut. Kloakmester

Ortenvej 81     Hj. Landevej 111

6800 Varde     6710 Esbjerg V

Telefon:     7522 3998

E-mail:       schantz@schantz.dk

CVR-nr: 24240797

Vi bliver kontrolleret

Schantz Byg A/S benytter kvalitetstyrings systemet gennem Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig, at vi leverer en høj kvalitet i vores arbejde.​

Vi er medlem af Byg Garanti

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

Vi har en grøn smiley

Vi har nemlig ikke noget udestående med Arbejdstilsynet. En virksomhed kan kun få en grøn smiley, hvis det væsentlige arbejdsmiljø er gennemgået.

© Copyright 2017 - HUKMedia.dk i Varde - www.hukmedia.dk