Ved gravearbejde og andre entreprenøropgaver, hvor huller skal til dækkes midlertidigt for at gøre det muligt og ikke mindst forsvarligt for både maskiner og mennesker at færdes der, kan vi være behjælpelige med levering og udlægning af køreplader.

Entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S råder over 300 køreplader i jern samt 230 køreplader i plastik, som vi udlejer til byggepladser – eller hvor I måtte have brug for køreplader.

Levering af jernplader

Jernpladerne er tunge, og det kræver en special klo til levering, udlægning og afhentning af jernkøreplader. Denne opgave forestår vi naturligvis med vores udstyr og maskiner.

Du er i hvert fald garanteret solide køreplader, der kan holde til enorm vægt, hvorfor de er velegnede til byggepladser og andre steder, hvor tunge maskiner skal kunne køre.

Håndtering af plastikplader

I forhold til jernplader er plastikpladerne lette, hvilket gør plastikpladerne mere håndterbare, og der kræves ikke special maskiner og -udstyr til levering og udlægning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på leje af køreplader i jern eller plastik, er du altid velkommen til at kontakte entreprenørfirmaet Schantz Byg A/S

Vi dækker det meste af Midt-,Vest- og Sønderjylland fra adresserne i Varde og Esbjerg Kommune.